ŠTA JE B2B DOGAĐAJ?

Biznis spajanje je visoko fokusiran oblik B2B uvezivanja koji je postao vrijedni i integralni dio mnogih biznis konferencija. Za samo 25 minuta, preduzetnici i poslovni profesionalci mogu prepoznati i pokrenuti potencijalno korisnu B2B saradnju i poslovna partnerstva. B2B povezivanje je brz i jednostavan način da svoje poslovanje predstavite i potencijalnim partnerima i novim tržištima.

Efikasno B2B povezivanje sastoji se od četiri jednostavna koraka:

REGISTRACIJA

Popunite onlajn obrazac za povezivanje i napravite profil svog preduzeća. Vaš mrežni profil će upoznati Vas i Vašu kompaniju sa potencijalnim poslovnim partnerima, objasniti proizvode i usluge koje nudite i opisati šta tražite u budućim partnerima ili partnerstvima za saradnju.

VIDLJIVOST PROFILA I PROMOCIJA

Jednom kada profil vaše kompanije bude dovršen, biće vidljiv svim učesnicima. Organizator događaja će ga promovisati kroz sve dostupne kanale.

ZAKAZIVANJE SASTANAKA

Nakon što primite obavještenje e-mailom da je započeo period zakazivanja, možete preći na sljedeći korak – zakazivanje dvostranih sastanaka. U samo nekoliko minuta možete da unesete kriterijume za pretraživanje koji zadovoljavaju Vaše poslovne potrebe i identifikujete potencijalne partnere.

Pošaljite zahtjeve za sastanke potencijalnim partnerima na osnovu Vašeg rasporeda i dogovorite obostrano pogodan sastanak na osnovu zajedničkih interesovanja. Budite spremni da odgovorite potencijalnim partnerima koje je zainteresovalo šta Vaša kompanija nudi.

Nekoliko dana prije početka konferencije, poslaćemo Vam e-mail o Vašem ličnom rasporedu sastanaka sa imenima Vaših partnera za sastanak i drugim detaljima.