О DOGAĐAJU

Inovacioni centar Banja Luka će 02. decembra 2022. godine organizovati događaj pod nazivom „Forward konferencija“.  Konferencija će se održati u prostorijama hotela Courtyard by Marriott Banja Luka.

Prva Forward konferencija je održana 2019. godine u Banskom dvoru u Banjoj Luci, te je okupila preko 500 učesnika iz regiona i svijeta. Druga Forward konferencija, 2020. godine je emitovana putem Radio Televizije Republike Srpske u najpraćenijem terminu, kao i na društvenim mrežama, dok je prošlogodišnja konferencija održana u prostorijama Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske.

Forward konferencija stavlja u fokus regionalnu perspektivu digitalne ekonomije prvenstveno zbog njenog uticaja na razvoj privrede čime postaje prilika za jačanje konkurentnosti. Fokus ovogodišnje konferencije su digitalne inovacije. Kroz panel diskusije potražićemo odgovore i podijeliti iskustva preduzeća o digitalizaciji i saradnji sa DIH-ovima kao instrumentima politike za pojačanje digitalizacije. Fokus panela u kom učestvuju predstavnici naučno tehnoloških parkova iz regiona će biti na razmjeni iskustva i dobrih praksi. Diskutovaćemo o tome kako finansirati projekte i kompanije koje razvijaju nove proizvode i procese.

Ukoliko imate pitanja,
pozovite nas +387 51 340 606

ili pošaljite poruku na trening@icbl.ba