О DOGAĐAJU

Inovacioni centar Banja Luka će 06. i 07. decembra 2023. godine organizovati događaj pod nazivom „Forward konferencija“.  Konferencija će se održati u prostorijama hotela Courtyard by Marriott Banja Luka.

Prva Forward konferencija je održana 2019. godine u Banskom dvoru u Banjoj Luci, te je okupila preko 500 učesnika iz regiona i svijeta. Druga Forward konferencija, 2020. godine je emitovana putem Radio Televizije Republike Srpske u najpraćenijem terminu, kao i na društvenim mrežama. Godine 2021. konferencija je održana u prostorijama Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske dok je prošlogodišnja konferencija održana u hotelu Courtyard by Marriott Banja Luka i okupila preko 20 domaćih i regionalnih stručnjaka iz oblasti digitalne transformacije i pametnih rješenja.

Tema ovogodišnje Forward konferencije su najnoviji trendovi, inovacije i prilike u svijetu AI-a. Umjetna inteligencija postaje ključna komponenta savremenog društva, transformišući način na koji radimo, učimo, komuniciramo i živimo. Ova konferencija okuplja stručnjake, istraživače, preduzetnike i entuzijaste iz regije kako bismo istražili najnovije dosege, podijelili iskustva i potaknuli duboki razgovor o budućnosti AI-a.

Tema konferencije: AI je tu i ne ide nigdje

Kroz niz predavanja, panela, radionica i interaktivnih sesija, imaćete priliku saznati kako AI utiče na različite sektore, uključujući obrazovanje, industriju, umjetnost i mnoge druge. Osim toga, istražićemo etičke i društvene aspekte AI-a, promičući odgovornu primjenu ove moćne tehnologije.

Ova web stranica će vam pružiti sve potrebne informacije o konferenciji, uključujući raspored događanja, govornike, registraciju i lokaciju. Pregledajte naše resurse i budite spremni duboko uroniti u svijet AI-a tokom nekoliko uzbudljivih sati punih znanja, inspiracije i umrežavanja.

Ukoliko imate pitanja,
pozovite nas +387 51 340 606

ili pošaljite poruku na trening@icbl.ba

Copyright © 2023. Sva prava zadržana.